Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Uw feest volledig verzorgd

Tijdens uw feest mag het u aan niets ontbreken. De locaties van Event Company staan  bekend om hun service, liefde voor het vak en professionaliteit. Wij werken dan ook graag  met partners die dat onderstrepen.

Partners met wie we graag samenwerken

Leveranciers van de onderstaande diensten komen regelmatig op één of meerdere van onze  locaties. Ze weten inmiddels hoe wij werken en hoe wij er samen voor u een geslaagde  bijeenkomst van kunnen maken.

 

 • Band en DJ

  Band en DJ

  Iedereen weet hoe belangrijk de band of DJ is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben inmiddels heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen u dus goed adviseren.

  Lees meer
 • Fotografen

  Fotografen

  Wilt u de bijeenkomst vast laten leggen op foto’s. Graag verwijzen wij u naar één van onze creatieve leveranciers.

  Lees meer
 • Entertainment

  Entertainment

  Uw feest nog meer power geven door er bijvoorbeeld een thema aan te koppelen of door bijzonder entertainment te regelen of juist ondersteuning bij alle organisatie vooraf. Wij werken graag met evenementenbureau's die er samen met ons voor u een bijzonder en onvergetelijke feest van maken.

  Lees meer
 • Videoclip

  Videoclip

  Laat een professionele videoregistratie maken van uw bijeenkomst. De videoclip wordt op locatie gemonteerd en kan aan het einde van de bijeenkomst getoond worden.

  Lees meer
 • Bloemisten

  Bloemisten

  Met bloemen zet u uw eigen stijl neer voor de bijeenkomst en stemt u alles mooi op elkaar af. Wij werken samen met de Angelica Bloemen, maar staan natuurlijk ook open voor uw eigen inbreng.

  Lees meer

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche
twitter