Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Ontspannen in de buitenlucht
  • Landgoed Te Werve, 26 hectare
  • Haal meer uit je meeting met 1 uur Yoga
  • Stilte wandeling voor inspiratie
  Download hier de brochure

Haal meer uit je meeting met yoga of stilte wandeling

Haal meer uit je meeting met yoga of stilte wandeling

Effectief vergaderen, hoe doe je dat nou? Door voor of na je vergadering een yogales te volgen of een stiltewandeling te doen komen lichaam en geest in balans. Door yoga oefeningen maak je je lichaam wakker en verhelp je eventuele spanningen in het lichaam. Met een stiltewandeling komen bijna alle zintuigen aan bod en word je je bewust van de omgeving, de geluiden en de geuren van de natuur. Op deze manier komt iedereen ontspannen en gefocust de vergadering in of uit!

Yoga workshop
Door yoga buiten in de natuur te beoefenen krijgt de les een extra dimensie. Frisse lucht inademen, de geuren van de natuur, de blauwe lucht boven je hoofd, de warmte van de zon op je huid. Door in de natuur te zijn, zorg je ervoor dat je helemaal in het hier en nu bent. Dit helpt je om in het moment te komen. We bieden twee soorten lessen aan; de intensieve en de rustige yogales.

Intensieve yogales
Tijdens de actieve les werk je met yang energie waarbij de oefeningen actief zijn. Je doet veel strekkingen en versterkende oefeningen. Tijdens deze les is er meer aandacht voor het bewegen, het lichamelijke en ligt het tempo hoger dan bij een yin les.

Rustige yogales
Bij de rustige meditatieve les werk je met yin energie en is er naast het fysieke aspect meer ruimte voor het geestelijke, het naar binnen keren.  Tijdens deze les geef je meer aandacht aan wat je voelt en aan de ademhaling. In beide lessen doe je staande, zittende en liggende houdingen. Een combinatie van beide lessen is ook mogelijk.

Voor iedereen geschikt
Om mee te doen met de yoga hoef je niet lenig te zijn of ervaring te hebben. Yoga is niet prestatiegericht, dus je doet mee binnen je eigen mogelijkheden. Je respecteert eventuele beperkingen; dat is de kracht van yoga. Dus nee, op je hoofd staan is er niet bij. Je blijft met beide benen op de grond.

Kosten: Yogales van 60 tot 75 minuten € 120,00 excl. 21% btw, voor een groep van ongeveer 10 personen.

Stiltewandeling
Tijdens een stiltewandeling ben je niet de hele tijd stil. Je krijgt eerst het één en ander uitgelegd en daarna ga je lopen. Tijdens de wandeling versnel je soms de pas, soms loop je in je eigen ritme en soms vertraag je. Een deel van de wandeling ben je stil wat een bijzondere ervaring kan zijn.

Loopmeditatie
Ook kan een onderdeel van de wandeling een loopmeditatie zijn. Dit heet Kinhin en komt uit de Zen traditie. Je loopt heel langzaam en bewust met volledige aandacht voor elke stap en verandering. Dit heeft een meditatieve werking. Je loopt om te lopen, niet om ergens aan te komen. Een mooie combinatie is een stiltewandeling en een loopmeditatie.

Kosten: Stiltewandeling/loopmeditatie 45 tot 60 minuten € 82,50 excl. 21% btw, voor een groep van ongeveer 10 personen.

Vraag onze salesafdeling naar de mogelijkheden: info@eventcompany.nl

We gaan weer open

1752

Vanaf 1 juni gaan we weer open voor kleine groepen en vanaf 1 juli hopelijk voor grotere groepen.

We gaan weer open

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam