Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Vier uw feest op een locatie van Event Company

Vier uw feest op een locatie van Event Company

Wij zorgen ervoor dat uw gehele dag en avond onvergetelijk worden. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Van de receptie tot het diner, het feest en de overnachting.

Hoe kan uw feest eruit zien?

Ontvang uw gasten met een feestelijke welkomstcocktail. De borrel, receptie of het feest kleden we graag aan met een etagère met heerlijke hapjes en ook het personeel gaat rond met smaakmakers zoals een puntzakje met een groentekroket en een groene mosterdcrème,  een glaasje met een stokje kipsaté of een minisandwich met carpaccio en truffel. De band of DJ zorgt er voor dat er stevig gefeest kan worden, wij hebben een vergunning tot 01.00 uur. In Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn kunt u aansluitend samen met uw gasten overnachten.

Onze feestlocaties

Wij beschikken over 4 luxe horecalocaties die allemaal een eigen bijzondere sfeer uitstralen.

  • Landgoed Te Werve. Deze locatie ligt in een prachtig park van 26 hectare in Rijswijk. Er wordt met passie voor u gekookt tijdens een diner. U kunt van 50 tot 250 personen uitnodigen. 
  • Kasteel De Hooge Vuursche. Een stijlvolle locatie gelegen tussen de bossen van Hilversum en Baarn. Het gerenoveerde kasteel is ideaal voor uw feest van 50 tot 400 personen.

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie