Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

  • visual
    • Pop-up Restaurant
    • Genieten van de bosrijke omgeving
    • Enthousiaste en gedreven medewerkers
    • Overnachting in een kasteelkamer

Nieuw! Pop-up restaurant Hooge Vuursche, Baarn

Altijd al een keer willen eten in dit kasteel? Goed nieuws! Kasteel De Hooge Vuursche opent deze zomer een Pop-up restaurant.

Bijna honderd jaar deed dit prachtige kasteel in de bossen tussen Baarn en Hilversum dienst als adellijke residentie, gastenverblijf van het Koninklijke Huis om bezoek aan Paleis Soestdijk onder te brengen en safe house van Freddie Heineken. De afgelopen jaren is het kasteel een besloten evenementenlocatie geweest voor zakelijke bijeenkomsten, particuliere feesten en bruiloften. Maar deze zomer staan de deuren open voor iedereen.

Borrel en diner
Kom heerlijk genieten met je geliefde, vrienden of familie. Ontdek deze prachtige plek tussen Hilversum en Baarn op een landgoed van 19 hectare.  Drink een drankje op het bordes en geniet van een 3 of 4  gangenmenu met uitzicht op de fontein of binnen in het restaurant.

Alleen komen borrelen met lekkere borrelbites kan natuurlijk ook!
Wij stellen een wisselend menu samen (3 gangen 42,50) waarbij je de keuze hebt tussen, vis, vegetarische en vlees gerechten. Voor de kids hebben we een kindermenu.

Openingsdagen
Wij zijn geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur voor de borrel en het restaurant is open vanaf 18.00 uur.

Arrangementen met overnachting en diner
Wij hebben ook leuke arrangementen met overnachting, diner en eventueel Rally met picknickmand.

Reserveren voor Pop-up restaurant kan bovenaan de pagina.

Contact over arrangementen en Pop-up restaurant

Heeft u een vraag of wilt u contact op de dag zelf? U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag (09.00-17.00) op nummer: 035-54 12 541. In het weekend en op de dag zelf kunt u na 17.00 uur bellen met 035-54 31 153.