Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

  • visual
    • Pop-up Restaurant
    • Genieten van de bosrijke omgeving
    • Enthousiaste en gedreven medewerkers
    • Overnachting in een kasteelkamer
sluiten

Nieuw! Pop-up restaurant Hooge Vuursche, Baarn

Altijd al een keer willen eten in dit kasteel? Het pop-up restaurant is in deze vorm open tot en met 4 oktober. Houd onze site in de gaten voor andere concepten.

Bijna honderd jaar deed dit prachtige kasteel in de bossen tussen Baarn en Hilversum dienst als adellijke residentie, gastenverblijf van het Koninklijke Huis om bezoek aan Paleis Soestdijk onder te brengen en safe house van Freddie Heineken. De afgelopen jaren is het kasteel een besloten evenementenlocatie geweest voor zakelijke bijeenkomsten, particuliere feesten en bruiloften. Maar deze zomer staan de deuren open voor iedereen.

Diner
Kom heerlijk genieten met je geliefde, vrienden of familie. Ontdek deze prachtige plek tussen Hilversum en Baarn op een landgoed van 19 hectare.  Drink een drankje op het bordes en geniet van een 3 of 4  gangenmenu met uitzicht op de fontein of binnen in het restaurant.

Wij stellen een wisselend menu samen (3 gangen 42,50) waarbij je de keuze hebt tussen, vis, vegetarische en vlees gerechten. De menukaart staat op deze pagina. Voor de kids hebben we een kindermenu.

Openingsdagen
Het pop-up restaurant is in deze vorm geopend tot 4 oktober van donderdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. Houd onze site in de gaten voor andere concepten.

Coronarichtlijnen

Lees voor je gaat reserveren onze coronarichtlijnen

Arrangementen met overnachting en diner
Wij hebben ook leuke arrangementen met overnachting, diner en eventueel Rally met picknickmand.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt je op de hoogte gehouden worden over andere concepten na 4 oktober? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Hooge Vuursche?

Reserveren voor Pop-up restaurant kan bovenaan de pagina.

Contact over arrangementen en Pop-up restaurant

Heeft u een vraag of wilt u contact op de dag zelf? U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag (09.00-17.00) op nummer: 035-54 12 541. In het weekend en op de dag zelf kunt u na 17.00 uur bellen met 035-54 31 153.

Menukaart, borrelbites en dranken

U kunt hieronder de kaarten downloaden