Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Mogelijkheden huwelijksfeest in het Kasteel

Mogelijkheden huwelijksfeest in het Kasteel

Het Kasteel is de ideale locatie voor uw feest, diner of huwelijk en heeft alles in huis om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Geniet van de eigentijdse en luxueuze locatie in de bossen tussen Hilversum en Baarn. Om een idee te geven, ziet u hieronder enkele mogelijkheden.

 • Receptie en borrel

  Receptie en borrel

  Voor recepties vanaf 50 personen hebben we op onze locatie een aantal smaakvolle receptiearrangementen samengesteld.

  Lees meer
 • Engelse High Tea

  Engelse High Tea

  Geheel volgens Engelse traditie serveren de chef-kok en zijn team een Engelse High Tea. U en uw gezelschap genieten van mooie etagères met hartige en zoete hapjes en natuurlijk een heerlijke pot thee.

  Lees meer
 • Onze keuken

  Onze keuken

  Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over een eigen keuken. Onze chef-kok en zijn team bereiden alle hapjes, lunches en diners op locatie zodat u altijd bent gegarandeerd van een hoge kwaliteit en van flexibiliteit.

  Lees meer
 • Spectaculaire feestavond

  Spectaculaire feestavond

  Bij Kasteel De Hoge Vuursche kunt u allerlei spectaculaire feesten organiseren. Maak een prachtige entree door sierlijk van de grote trap af te dalen en dans met uw gasten op de muziek van een goede band of DJ.

  Lees meer
 • Luxe overnachtingen

  Luxe overnachtingen

  De volgende ochtend tijdens een geheel verzorgd ontbijt met uw gasten uitgebreid napraten over uw geweldige huwelijksdag? Dat kan! Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over 19 luxe hotelkamers met prachtig uitzicht over het landgoed en een romantische bruidssuite.

  Lees meer

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Locatie bekijken? Kom naar de opendag op zondag 12 juli.

1675

Ga je trouwen of wil je een feest geven. Kom zondag 12 juli naar onze opendag. Wil je liever een persoonlijke afspraak bel dan: 070- 41 52 185

Informatie opendag op 12 juli

Reviews Kasteel De Hooge Vuursche

1476

Lees hier wat onze gasten ervan vonden.

Reviews

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie