Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bloemen

Bloemen

Met goed verzorgde bloemen zal uw mooie dag er nog feestelijker uitzien. Ook wij besteden veel aandacht aan bloemen die geheel in stijl zijn met onze locatie. Omdat ieder feest weer zijn eigen uitstraling heeft, bieden wij de mogelijkheid om extra bloemen te bestellen voor bijvoorbeeld de sta-tafels of dinertafels. Wij hebben samen met onze eigen bloemist diverse suggesties voor u samengesteld. Hieronder treft u enkele arrangementen aan. Vraag tijdens de detailbespreking naar alle mogelijkheden.

 • Diverse vaasjes met 1 bloemsoort per vaasje

  Diverse vaasjes met 1 bloemsoort per vaasje

  De bloemist verzorgt per tafel een 7-tal vaasjes met 1 of meerdere bloemen. Arrangement kost € 15,00 per tafel. Arrangement nr. 01

 • Veldboeketje

  Veldboeketje

  De bloemist verzorgt per ronde tafel 3 veldboeketjes. Prijs per vaasje € 5,00. De boeketjes zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie of feestavond. De veldboeketjes zijn in 1 kleur of gemengd te bestellen. Arrangement nr. 1.

 • Rozenbol

  Rozenbol

  De bloemist verzorgt per ronde tafel 3 vaasjes met een rozenbol. Prijs per vaasje € 8,50. De rozenbollen zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie of feestavond. De rozen zijn in één kleur of gemengd te bestellen. Arrangement nr. 2.

 • Callas

  Callas

  De bloemist verzorgt per ronde tafel 3 vaasjes met een callas. Prijs per vaasje €8,50. De witte calas zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie of feestavond. Arrangement nr. 3.

 • Rond Tafelstuk

  Rond Tafelstuk

  De bloemist verzorgt een rond tafelstuk. Het stuk is in diverse tinten te bestellen. Bij een avondvullend diner staat dit prachtig op de dinertafels. Prijs is € 40,00 per stuk. Arrangement nr. 5.

 • Ovaal Tafelstuk

  Ovaal Tafelstuk

  De bloemist verzorgt een ovaal tafelstuk. Het stuk is in diverse tinten te bestellen. Bij een avondvullend diner staat dit prachtig op een ovale dinertafel. Dit stuk is ook te gebruiken voor bijvoorbeeld de tafel bij de ambtenaar tijdens de huwelijksceremonie. Prijs is € 50,00 per stuk. Arrangement nr.6.

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie