Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • All-in prijs voor diner- feestavond
  • Volledig geregeld door enthousiast team
  • Hippe binnenlocaties in de Randstad, gratis parkeren
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

5 tips voor een knalfeest

‘It’s my party and I cry if I want to’….. Feestjes zouden spetterend, bruisend en waanzinnig gezellig moeten zijn, maar dat is het niet altijd. Hoe zorg je ervoor dat uw gasten zich op hun gemak voelen en zich vermaken? Wij geven u 5 tips voor een knaller van een personeelsfeest.

1. Schep verwachtingen

Sta stil bij het effect van de self-fulfilling prophecy: onze verwachtingen kunnen de werkelijkheid sturen. Mensen gedragen zich namelijk in overeenstemming met hun verwachtingen. Met andere woorden: als je al van tevoren zegt dat het een gewoon feest wordt, dan gebeurt dat ook. Durf dus hoog in te zetten. Dan zijn mensen voorbereid op iets geweldigs, kleden zich mooi en zijn al in de stemming. En dat heeft weer een positieve invloed op het feest.

2. Creëer een groepsgevoel

Een voorwaarde voor een goede sfeer, waarin mensen die elkaar niet of minder goed kennen zich openstellen, is saamhorigheidsgevoel. Overeenkomsten scheppen dus een band. Verzin bijvoorbeeld een thema, of laat iedereen zich verkleden. Het kan natuurlijk ook subtieler. Iedereen in het wit, of een Hawaiiaans feest met palmbomen, bloemenkettingen en Hawaiaanse kleding. Heel belangrijk: als je het doet, doe het dan vol overtuiging: zorg voor Hawaiiaanse decoratie, een tikibar en voldoende pina colada cocktails.

3. Maak sfeer

Sommige feesten hebben sfeer, andere niet. Maar wat is sfeer en hoe krijg je het op je feest? Sfeer is een stemming die ontstaat onder bepaalde omstandigheden. Alle omstandigheden die de zintuigen prikkelen, kunnen de sfeer beïnvloeden. Muziek is super belangrijk voor een goede sfeer. Het beïnvloedt en geeft toegang tot onze emoties. Je hebt met muziek een machtig instrument in handen: het kan mensen rustig maken, of juist leven in de brouwerij brengen. 

4. Zorg voor dynamiek

Zitfeestjes: het zijn geen evenementen die men onthoudt. Hoe voorkom je statische, opgeprikte toestanden? Zorg dat mensen blijven bewegen, creëer dynamiek. Maak een plek voor cocktailbar, en zet aan de andere kant van de ruimte een buffet . Zo voorkom je dat de ruimte leeg blijft, terwijl op één plek een opstopping ontstaat. Een feest waar uitbundig wordt gedanst, is meestal goed. Waarom? Beweging zorgt voor ontspanning!

5. Hou rekening met sociale angst

Feestjes zijn bij uitstek gelegenheden waar mensen zich ongemakkelijk, onhandig en opgefokt kunnen voelen. Bewust zijn van jezelf is dodelijk voor ontspanning. Zie ik er wel leuk uit? Gedraag ik me goed? Help de gasten een handje door ze bijvoorbeeld een drankje aan te bieden bij binnenkomst zodat ze iets in handen hebben.  

Tijd voor een feest met uw collega’s?

Wij hebben een aantrekkelijk all-in arrangement voor u! Sfeervolle locatie, aankleding, eten, drinken en topservice voor een scherpe prijs. U bent volledig ontzorgd. Het enige wat u nog hoeft te regelen is een band, DJ of ander entertainment. De kosten voor dit 6 uur all-in diner- en feestarrangement is € 99,50 p.p. excl. BTW.

Feestarrangement

Hieronder kunt u de dinermogelijkheden downloaden die binnen het arrangement vallen.

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam