Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Verbind uw team Coronaproof op Landgoed Te Werve en Hooge Vuursche
  • Volledig verzorgd door enthousiast team
  • Hippe buitenlocatie en binnenlocaties in de Randstad
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  Download hier de brochure

Coronaproof teambuilding

Samen met onze partner Team4 Teams organiseren we coronaproof activiteiten op Landgoed Te Werve en De Hooge Vuursche. Wil je jouw collega’s weer zien, en jullie samenwerking een boost geven? Met deze teamopdrachten ervaar je teamspirit live, buiten én op anderhalve meter afstand. Bekijk het zelf in onderstaande video!

Je ziet je collega’s waarschijnlijk minder vaak de laatste maanden. Na al die tijd online vergaderen, netwerken en borrelen, is het tijd om elkaar weer in het echt te zien. In levende lijve en het liefste buiten. Het kan! Team4Teams organiseert teamactiviteiten bij ons op Te Werve en Hooge Vuursche die de samenwerking tussen collega’s versterken. In onderstaande video zie je hoe leuk deze opdrachten zijn, zelfs met 1,5 meter afstand!

Video Coronaproof Teambuilding

Bekijk mogelijkheden Team4team Coronaproof

 

Download mogelijkheden Team4Teams bij ons

Hier kunt u de mogelijkheden downloaden van Team4Teams bij Landgoed Te Werve, Te Werve Buiten in Rijswijk en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn.

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug