Even voorstellen... Caroline Reiling - Hooge Vuursche
  • Vergaderen

    Events

    Presenteren

    Feesten

    Diners

  • Vergaderen

    Events

    Presenteren

    Feesten

    Diners

  • Vergaderen

    Events

    Presenteren

    Feesten

    Diners

Caroline Reiling

Welkom bij Event Company. Kun je jezelf voostellen?

‘Jazeker! Mijn naam is Caroline Reiling. Ik ben 49 jaar en werk al jaren in de horeca. Na mijn opleiding aan de Hotel Management School Leeuwarden was mijn eerste baan in Hotel Okura Amsterdam, een 5-sterren hotel met Japanse roots. Na deze baan heb ik meerdere functies gehad op het gebied van evenementen en tenslotte als aanbestedingsspecialist bij Compass Group Nederland.

Wat vind je het leukste aan je baan bij  Kasteel De Hooge Vuursche?

‘Binnen Event Company richt ik mij met name op Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Ik ben verantwoordelijk voor relatiebeheer en ben het eerste aanspreekpunt voor evenementen, zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Het leuke aan mijn functie is dat ik veel verschillende mensen ontmoet en veel uiteenlopende aanvragen krijg: van vergaderingen in het Koetshuis tot privé diners, bruiloften, personeelsfeesten en congressen in het Kasteel. Verder is het voor mij persoonlijk elke keer weer een feestje als ik de oprijlaan van het landgoed oprijd,  het prachtige kasteel zie en mijn auto parkeer in het bos.’

Wat doe je in je vrije tijd

‘Naast mijn werk ben ik voornamelijk bezig met mijn gezin. Ik heb drie kinderen, variërend in de leeftijd van 13 tot 18 jaar, en ook mijn vriend Arnold heeft een zoon van 16. Ze zijn allemaal druk met school, werk en sport; er is bij ons altijd wat te beleven!’

Wie zou jij graag willen rondleiden in het kasteel en waarom?

‘Akira Oshima staat bovenaan mijn lijst, hij is de voormalig Executive chef van het Yamazato restaurant in het Okura. In 1971 kwam hij naar Nederland en introduceerde hier de Japanse keuken. Na zijn pensioen opende hij – op zijn 76e jaar – zijn eigen restaurant in Amsterdam. Het is een inspirerende man, ik bewonder hem om zijn verfijnde kookkunsten maar ook om zijn harde werken en het feit dat hij zijn eigen dromen waarmaakt. Ik weet overigens niet of hij van koffie houdt, waarschijnlijk wordt het een kop Sencha thee.’

 

Wat zijn jouw doelstellingen voor de komende drie jaar?

‘Mijn doel is om met Event Company te blijven bouwen aan het succes van onze organisatie, waarbij wij blijven meegaan met trends en ontwikkelingen in de markt. Ook wil ik met Event Company bijdragen aan een duurzamere wereld, onder meer door samen te werken met duurzame partners en  leveranciers.

Ik ben ontzettend blij dat we weer gasten mogen ontvangen op het Kasteel. Ik merk ook dat onze relaties het gemist hebben om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Gelukkig ontvangen we dan ook alweer veel nieuwe aanvragen voor dit jaar en het aankomend jaar. Dus bij deze een tip van mijn kant: wacht niet te lang met boeken! We zien er naar uit om jullie te verwelkomen op onze locaties.’

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 19 hectare

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak