Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Trainingslocaties in het groen in de Randstad
  • Volledig geregeld door enthousiast team
  • Dichtbij snelweg en gratis parkeren
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

Aandacht voor uw kleurrijke team

Effectieve teams zijn de bouwstenen voor een succesvolle organisatie. Het is dan ook cruciaal dat teams hecht, evenwichtig en gefocust zijn. Met Insights Discovery heeft u een kleurmodel in handen waarmee u inzicht krijgt in uzelf én anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. Lees verder hoe Insights Discovery uw team naar een hoger niveau kan brengen.

Team coaching op basis van kleuren
Insights Discovery (gebaseerd op het werk van Carl Jung) is een toegankelijk kleurenmodel dat, in combinatie met een persoonlijk profiel, meer inzicht geeft in uzelf én in anderen. Door invulling van een korte vragenlijst komt uw persoonlijke profiel naar voren. U krijgt een verslag met daarin een beschrijving van onder andere uw persoonlijke stijl, uw omgang met anderen, uw belangrijkste sterke & zwakke punten, uw waarde voor het team waarbinnen je werkzaam bent. Het mooie van deze methodiek is dat u bruikbare en concrete tips krijgt en suggesties voor (verdere) ontwikkeling. 

Wat is de toegevoegde waarde van Insights Discovery?
Insights geeft een goed beeld van hoe u zelf – op de werkvloer - in elkaar steekt en hoe zich dit verhoudt tot de karakters en gedragingen van uw collega’s. Met de ene persoon kunt u nou eenmaal beter samenwerken dan met de ander, maar hoe komt dat? En wat kunt u er aan doen om de samenwerking juist met de personen waarmee het wat minder klikt te verbeteren?

Sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren
Met Insights Discovery investeert u in uw mensen en geeft u ze de middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft impact op het functioneren van uw organisatie: op de samenwerking, communicatie en motivatie.

Resultaat
Teams werken effectiever, mensen geven beter leiding, of reageren flexibeler op elkaar of op verandering in de organisatie. Ook de interactie met klanten verbetert. De methodiek Insights Discovery is toegankelijk en eenvoudig te begrijpen. De kleurentaal is makkelijk te onthouden. Daardoor blijven mensen de taal dagelijks gebruiken. Met écht resultaat van de training in de praktijk.

En daarna…. Lekker naar buiten!
Wilt u het vertrouwen, onderlinge communicatie en optimale resultaten binnen uw team bevorderen? Maar vindt u het daarna wel fijn om naar buiten te gaan en iets actiefs te ondernemen? Dan zijn onze teambuildingactiviteiten op Landgoed Te Werve in Rijswijk en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn de aangewezen plekken hiervoor. Wij hebben de leukste outdoor teambuilding activiteiten voor u verzameld!  

Meer informatie
Bent u benieuwd naar wat het Insights Discovery model voor uw team kan betekenen? Colors Coaching vertelt u er graag meer over. En wilt u deze coaching combineren met een teambuildingactiviteit op één van onze locaties? Neem dan contact met ons op voor meer informatie op 070 - 41 52 185 of stuur een mail naar onze salesafdeling.

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam