Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Gastenboek

Plaats een bericht
  • Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

    10 september 2015, 13:42

    Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze van onze locatie vinden. Lees verder

  • Janneke&Angelo

    16 februari 2014, 17:46

    Beoordeling: 5

    Op 22 februari 2013, alweer een jaar geleden zijn wij getrouwd op kasteel Hooge Vuursche. Het was echt fantastich!!! Alles was super en heeft onze verwachtingen overtroffen! Een absolute aanrader om hier te trouwen!

  • Dorien Hooft

    2 september 2013, 22:03

    Beoordeling: 5

    Kijk naar de video! Dat zegt genoeg. http://m.youtube.com/watch?v=jXz-0MiYtwk

  • Jeroen & Suzan

    15 oktober 2012, 21:07

    Beoordeling: 5

    7 september 2012 was het dan eindelijk zover! Na alle voorbereidingen die mede dankzij Jamie van de Hooge Vuursche verrassend relaxed zijn verlopen, konden wij dan eindelijk genieten van onze grote dag! En genieten dat was het, van de ceremonie, de champagne toast, de barbeque tot aan het knalfeest! Dit was niet mogelijk geweest zonder de prachtige locatie, de geweldige service en de betrokkenheid van al het personeel die dag, maar in het bijzonder Lisanne, onze partymanager!

  • Sebastiaan en Claire

    1 juli 2012, 22:24

    Beoordeling: 5

    Op 28-6-2012 zijn wij op kasteel de Hooge Vuursche getrouwd. We hebben een onvergetelijke dag gehad. Van begin tot eind was de verzorging perfect. Het eten was heerlijk en het personeel was super. Wij weten al waar we ons 12,5 jarig jubileum gaan vieren. Bedankt voor alles.

  • Martijn en Monique

    22 februari 2012, 15:32

    Beoordeling: 5

    De mooiste dag van je leven op een droomlocatie! Alles was perfect in orde. Overnachten en de volgende ochtend gezellig ontbijten is echt een aanrader. Dank Hooge Vuursche, het was onvergetelijk!

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie

Kom langs en bekijk Kasteel De Hooge Vuursche

Neem voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact op, 035-5412541. Wij geven u graag een rondleiding in de locatie en bespreken de mogelijkheden met u.

Best Deal Day Kasteel De Hooge Vuursche

1220

Voor € 4.895,00 kunt u al een geweldig huwelijksfeest geven op onze laagseizoensdagen.

Lees meer over Best Deal Day Kasteel De Hooge Vuursche