Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Recensies trouwen Hooge Vuursche

Recensies trouwen Hooge Vuursche scoort gemiddeld een 9.3
Dit is het gemiddelde cijfer uit 89 beoordelingen
  • Score:

    10

    Lianne Beem-Fierloos | 05-02-2017

    Super! Het was oprecht de mooiste dag van ons leven. We hadden daarvoor geen betere locatie kunnen kiezen. We hoefden nergens aan te denken, alles was strak geregeld. Echt een aanrader!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Niels & Lianne
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Lianne Been-Fierloos | 05-02-2017

    Super! Het was oprecht de mooiste dag van ons leven. We hadden daarvoor geen betere locatie kunnen kiezen. We hoefden nergens naar om te kijken, alles was strak geregeld. Een echte aanrader!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Niels & Lianne
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Wilen Ruthy | 20-12-2016

    Mooie sfeervolle en stijlvolle lokatie met groot voordeel van de goede overnachtingsmogelijkheid op dezelfde lokatie!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Ruthy en Wil
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Denise | 15-12-2016

    Heel erg, maar het was inderdaad allemaal heel erg goed verzorgd! Dank jullie wel! En ook een speciale dank, aan de barjongen die de gebroken glazen van de grond veegde, hij had het er druk mee, maar een extra bedankje is wel op zijn plek.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Nic en Denise
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Ginny duchhart | 17-11-2016

    Het was net een sprookje, echt veel mooier dan we het ons hadden voorgesteld. De trouwambtenaar heeft het echt fantastisch gedaan! De locatie was prachtig. Ook werden we goed begeleidt toen alle bruidsmeisjes en jonkers naar binnen moesten lopen. Echt top!!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Ginny en Stefan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Yin en Liam | 23-10-2016

    De service van het personeel, het eten, de locatie en het kasteel zelf waren perfect!! Alles was super goed geregeld. Top! Onze gasten hadden een fantastiche dag gehad en vonden ons bruiloft de beste bruiloft die ze ooit hadden meegemaakt.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Liam en Yin
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    De Graaf | 19-10-2016

    Was een geweldige dag en alles was super goed geregeld!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Peter en Cathy
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Jessica van Zeeland - van Randwijk | 15-10-2016

    In 1 woord geweldig! En dat toch dankzij jullie!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Tim en Jesscia
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Remco | 12-10-2016

    Bedankt voor deze onvergetelijke top dag!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Remco en Esther
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Michael Teeuw | 04-10-2016

    Een huwelijk vergt veel voorbereiding. Het gaat hierbij om de details. Kasteel Hoge Vuursche (Event Company) maakt juist op deze details het verschil. In het voortraject denken ze enorm met je mee, maar belangrijker: op de dag zelf kloppen ALLE details. Werkelijk aan alles werd gedacht, alles liep op rolletjes en niets werd aan het toeval overgelaten. Tijdens de bruiloft zijn we overladen met complimenten. Een groot deel hiervan was te danken aan de locatie. We willen daarom alle medewerkers van Kasteel Hooge Vuursche (Event Company) enorm bedanken voor deze bijzondere dag! Zij hebben deze dag voor ons onvergetelijk gemaakt! Bedankt! Lotte & Michael

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Michael en Lotte
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Jos en Eric | 27-09-2016

    Het was allemaal fantastisch geregeld, het liefst willen we nog hoger geven dan een 10. Het was een onvergetelijke dag. Een absolute aanrader.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Jos & Eric
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Boon | 25-09-2016

    Wij en onze gasten hebben een fantastische dag gehad. De begeleiding vooraf door Marlene en haar collega's en op de dag zelf was uitstekend. Bedankt voor de mooie herinnering aan deze dag.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Remco en Esther
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Jarno | 23-09-2016

    Het was voor ons een fantastische dag. En daar heeft kasteel de Hooge Vuursche een belangrijke rol in gespeeld door vooral de fantastische service!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Jarno & Evelien
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Anne-Fleur Arendsen - Brusse | 22-09-2016

    Wij zijn op vrijdag 2 sept 2016 getrouwd op deze fantastische locatie en zijn meer dan tevreden! Het contact met de sales afdeling verliep goed en ook op de dag zelf met het personeel liep allemaal fantastisch. Je ziet dat ze ervaring hebben en weten hoe ze het allemaal goed moeten aanpakken. Reageren snel op onverwachte veranderingen en denken met je mee. De locatie zelf is prachtig! Alle ruimtes zijn mooi en netjes en buiten is perfect voor mooie foto's. Wij hadden ook alle kamers afgehuurd en ook hierbij verliep de communicatie goed. Er werd rekening gehouden met gasten die eerder de kamer in moesten en de check-in/out verliep super goed. Het enige wat mij te binnen schiet dat misschien had gekund is een airco voor tijdens het feest... Dat was wel lekker geweest! Wij raden Kasteel de Hooge Vuursche zeker aan voor toekomstige bruidsparen. Een fantastisch mooie locatie met een gezellig, goed en professioneel team van mensen!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Anne Fleur en Brian
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Nieuwenhuyze | 20-09-2016

    Wij hebben een super dag gehad, mensen hebben het er nu nog over. Het enige puntje wat ik zou hebben is dat het eventueel fijn zou zijn dat je nog herinnerd word aan de bruiloft spullen Zoals boeket,cd eventueele versiering om die mee te nemen die ben ik zelf vergeten en nu is het helaas weg.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Chantal & Richard
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Liesveld | 19-09-2016

    Alles was top geregeld! We voelden ons de gehele dag de bruid en bruidegom. Als er iets was, dan werd het direct geregeld. Er was veel duidelijkheid de gehele dag. Er werd heel erg goed voor ons en onze gasten verzorgd. De gehele dag stond er drinken en hapjes voor ons en de gasten klaar. De medewerkers waren zeer vriendelijk en professioneel. Een grote verrassing was het somberen van de fles prosecco na de ceremonie en de sfeer die op de bruidssuite gecreëerd was toen wij daar aankwamen na het feest. Ook het ontbijt was super. Wij zouden Kasteel De Hooge Vuursche bij iedereen aanraden!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Joey en Lizzy
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Izsak | 10-09-2016

    Wij hebben een prachtige dag gehad! Alles was goed verzorgd en helemaal naar onze wensen ingevuld en begeleid door het personeel. Top locatie!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Olga en Casper
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Johnny Bom | 16-08-2016

    Onze dag was waanzinnig geslaagd, ik kan iedereen Kasteel de Hooge Vuursche aanbevelen. Uitstraling, verzorging, ontzorgen , kwaliteit, vriendelijk en professioneel personeel alles heeft voor ons geklopt op ons huwelijk.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Cyrilene en Johnny
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Dennis Bouwhuis | 16-08-2016

    We hebben een onvergetelijke dag gehad, van begin tot eind genoten er zijn altijd kleine dingen die anders kunnen maar die vallen in het niets voor wat betreft de gehele dag. Niks is ze te gek kregen mooie complimenten van onze vrienden en familie dit is mede te danken aan de prachtige locatie en de medewerkers die enkel rond lopen met een grote lach. Alles word uit handen genomen en je staat in het middelpunt van de belangstelling. Het voortraject ook zeer prettig ervaren alles is bespreekbaar met Marlène zelfs enkele dagen voorafgaand aan de grote dag kan je nog dingen doorgeven. Deze dag zullen wij NOOIT vergeten. Brenda & Dennis 29 juli 2016

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Dennis en Brenda
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Nico Kuyper | 15-08-2016

    Heerlijke zorgeloze dag gehad. Fantastische locatie met aardig personeel.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Nico en Kavita
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Suzanne en Harry Schuil | 17-07-2016

    De persoonlijke aanpak, oog voor detail, gastvrijheid, etiquette, zeer goede keuken en het vooruitdenken door het zeer voorkomende personeel heeft bijgedragen aan wat clichématig toch wel echt de mooiste dag van ons leven mag heten. Veel dank aan alle medewerkers van Event Company Hooge Vuursche voor deze mooie dag.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Harry en Suzanne
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Ben en Rosie van de Weijer | 15-07-2016

    Wij hebben samen met familie en vrienden een prachtige dag gehad op de Hooge Vuursche. We zouden het graag nog een keertje over doen, maar ja je trouwt maar 1x :-)

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Ben en Rosie
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Lieseloes Couperus - de Graaf | 13-07-2016

    We hebben de samenwerking met Alette en de rest van het team van Kasteel Hooge Vuursche als zeer prettig en professioneel ervaren. Onze huwelijksdag was geweldig en we hebben genoten van de prachtige ambiance, heerlijk eten, een mooie ceremonie, een super dansfeest, en heerlijke overnachting + ontbijt. Helemaal top, absoluut een dag om in te lijsten!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Dennis en Lieseloes
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Nikki van Mackelenbergh-Schuttrups | 12-07-2016

    De sales medewerkers staan in het voortraject altijd voor de klaar en denken graag mee vanuit hun ervaring. Je bent altijd welkom om tussendoor nog een kijkje te nemen op de locatie. De dag zelf verliep heel soepel. Alles was perfect geregeld! Heerlijk eten, goede wijn en een fantastische locatie, wat wil je nou nog meer... Bedankt voor alles! Het was echt een droom bruiloft!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Nikki en Rodi
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Bianca & Vincent | 07-07-2016

    Het kasteel was de perfecte setting voor onze bruiloft 24 mei j.l. en bracht iedereen direct in een relaxte en feestelijke stemming. De verzorging was geheel volgens plan en tot in de puntjes. De oprijlaan met uitzicht op het kasteel en de tuin is fantastisch en gaf ons dat extra speciale gevoel. De zaal voor de ceremonie is ruim en licht en de feestzaal sfeervol. Voor de receptie kon, dankzij het goede weer, het bordes ook gebruikt worden. Zo eind mei/begin juni geniet je van de vele rhodondendrons die dan in bloei staan. De hotelkamers zijn schoon en hebben goede bedden. Het fijn de kamer in the komen bij kaarslicht en een gevuld warm bad aan het eind van het feest. In het voortraject werd goed meegedacht en suggesties aangedragen, wat onze dag tot een geweldige dag heft gemaakt. Ontzettend bedankt Marl�ne!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Vincent en Bianca
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    A. de Laaf-Helfricht | 03-07-2016

    Fantastisch. Alles was perfect geregeld, zodat het onze perfecte dag werd. Keep up the good work!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Seger en Angela
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Emmely de Kruijk | 01-07-2016

    Toen we ruim een jaar geleden kwamen kijken bij de Hooge Vuursche wisten we meteen; hier willen we ons huwelijk vieren! 1 Juni 2016 zijn we getrouwd in Kasteel de Hooge Vuursche. Het was van A tot Z een perfecte dag. Alles was tot in de puntjes geregeld, we hebben er geen omkijken naar gehad. Onze gasten hebben ook enorm genoten. Dankjulliewel voor een absoluut onvergetelijke dag!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Emmely en Bob
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Marloes Floor - Woudsma | 30-06-2016

    Op 24 juni 2016 zijn wij getrouwd op kasteel de hooge Vuursche. Wat een fantastische locatie!! Vanaf het eerste contact waren we vol vertrouwen. De betrokkenheid van Marlene van Vliet was echt geweldig! Er werd meegedacht op alle fronten en de communicatie verliep heel secuur. De trouwdag zelf overtrof alle verwachtingen. Wat een vriendelijk en behulpzaam personeel. En de partymanager had alles precies volgens het draaiboek onder controle. Wij en onze gasten hebben een prachtige dag beleefd, waar we nog heel lang van gaan nagenieten. Bedankt!!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Wilco en Marloes
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    | 28-06-2016

    Tijdens het offertetraject hebben wij een aantal wensen uitgesproken (zoals bijv. ontbijten in andere ruimte dan de bar op de begane grond), dit bleek helaas niet mogelijk. Echter in een later stadium, tijdens de detailbespreking (met een andere salesmanager), bleek het gelukkig wel mogelijk in de tuin te ontbijten. Super fijn, we hebben zondagochtend heerlijk met z'n allen ontbeten in de zon, tussen het kasteel en de fontein. Wel jammer van onduidelijkheid hierover in het begin. De aanwezige medewerkers op onze trouwdag waren geweldig, gastvrij en dachten over alles mee. Mede dankzij hen was dit werkelijk de mooiste dag van ons leven! Achteraf was er wat onenigheid over de genuttigde consumpties, dit is door HV heel netjes opgelost door deze niet te berekenen. Al met al hebben we een fantastische dag gehad en hebben we ons geen seconde hoeven druk maken over de praktische zaken. HV heeft er in samenwerking met onze ceremoniemeester voor gezorgd dat onze huwelijksdag vlekkeloos is verlopen. Bedankt voor alles, we hebben genoten! Groetjes, M&M

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Masha en Marco
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Gerard en Janinka | 28-06-2016

    Wij voelden ons meteen thuis in Kasteel Hooge Vuursche. Een warme begroeting, een fijne rondleiding. Alles is bespreekbaar en er wordt met je meegedacht. Onze trouwdag was prachtig. Mooie locatie, aardig personeel, behulpzaam, heerlijk eten, lekker hapjes. Kortom: een aanrader om hier je bruiloft te vieren!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Gerard en Janinka
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Ruud Berk | 28-06-2016

    Prachtige dag gehad door jullie vakkundig en vriendelijk personeel en het heerlijke eten . Toplocatie !!!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Annemarie en Ruud
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Verspoor | 28-06-2016

    Onze trouwdag was dankzij jullie een magisch sprookje. Vanaf de ontvangst tot het "afscheid" was in één woord fantastisch!! Zelfs aan de kleinste details wordt gedacht. Het personeel is professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Jullie weten jullie gasten echt te verwennen.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Chantal | 13-06-2016

    We hebben een prachtige dag gehad op een toplocatie! Super vriendelijk personeel.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Chantal en Bob
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Chantal | 13-06-2016

    We hebben een super dag gehad! Het personeel was erg behulpzaam.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Chantal en Bob
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    N. Rost van Tonningen | 11-06-2016

    Wij hebben een fantastische dag beleeft op kasteel de Hooge Vuursche! Alles ging zoals wij wilden en de medewerkers van het kasteel speelde hier een grote rol in. Ook namens onze ceremoniemeester kan ik zeggen dat deze uiterst tevreden waren. Communicatie met de ceremoniemeesters was zeer goed en er is veel werk uit handen genomen. Het voor traject hebben wij ook zeer positief ervaren! Wij hebben dan ook geen kritiek punten en voor ons was onze huwelijksdag perfect! Heel erg bedankt hiervoor!!!!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Nick en Laura
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Mr. & Mrs. Sotthewes | 08-05-2016

    Het voortraject met betrekking tot het opstellen van de offerte verliep wat stroef. De samenwerking vanaf de detailbespreking was erg goed, omdat we veel adviezen kregen die we ook hebben toegepast. Op de trouwdag hebben we veel gehad aan de partymanager van de locatie. Verder raden we iedereen aan om ook de prachtige hotelkamers in het kasteel erbij te boeken. Het was een fantastische dag mede door de service van het personeel, de kwaliteit van het eten en de buitengewoon mooie locatie!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Ananta en Wouter
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Don | 04-05-2016
  • Score:

    10

    Jessica | 03-05-2016

    Ons trouwdag (18-03-16) was een onvergetelijke dag wat zonder twijfel niet mogelijk was geweest zonder de goede service van Kasteel de Hooge Vuursche! Al ons wensen zijn overtroffen en erg leuke reacties mogen ontvangen! Alette heel erg bedankt voor de goede voorbereidingen. En niet te vergeten ook ons dank aan alle medewerkers aanwezig op ons trouwdag. We kunnen Kasteel de Hooge Vuursche aan iedere bruidspaar aanraden!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Jessica en Bryan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Samantha van Gulik-Sievert | 08-04-2016

    Wij zijn erg blij dat we gekozen hebben voor kasteel de Hooge Vuursche als onze trouwlocatie. Het voldeed aan al onze verwachtingen en de dag zelf was beter dan we gehoopt hadden. De service was uitstekend, en de communicatie (wat door 1 pers gedaan wordt) is perfect. Juist door het 1 op 1 contact het gevoel dat er geluisterd wordt, maar ook meegedacht wordt. In een woord uitstekend, zou het zo weer overdoen.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Samantha en Berrie
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Mario van der Ark | 18-12-2015

    Wij waren al verliefd op de locatie vanaf het moment dat wij deze samen hadden gezien, nog voordat er sprake was van trouwplannen. Van ons eerste bezoekmoment eind september 2014 tot en met onze bruiloft op 7 augustus j.l. en zelfs daarna hebben wij een zeer goed gevoel gehad bij de locatie en het team van Kasteel De Hooge Vuursche. Wat een professionele top organisatie van begin tot eind! Zeker op onze trouwdag hebben wij ultiem en relaxt genoten van alle momenten! Zelfs het weer was ons meer dan goed gezind, waar men goed op inspeelde door extra verkoeling in apparatuur & ijsjes aan te bieden - dat erg goed werd ontvangen door onze familie & vrienden en onszelf! Wij kijken nog vaak met heel veel vreugde terug op onze schitterende, gezellige en onbezorgde trouwdag in het bijzijn van onze lieve familie en vrienden! Daarom aan Paul en Marlene in het bijzonder; nogmaals hartelijk dank voor al jullie hulp, tips en oprechte vriendelijkheid om onze trouwdag een onvergetelijke, prachtige herinnering te laten zijn! Veel succes in de toekomst en graag tot ziens bij een ander event! :) Groetjes, Mario en Ilona

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Mario en Ilona
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Jo�l & Linda de Boer | 11-12-2015

    Mijn vrouw en ik zijn op 7 oktober 2015 getrouwd op Kasteel de Hooge Vuursche. Wij hebben een geweldige dag gehad samen met veel familie en vrienden waarvan ook een groot deel uit het buitenland kwam. Iedereen was onder de indruk van de mooie lokatie en de stijlvol aangeklede ruimtes binnenin het kasteel. De service was goed en speciale complimenten voor het diner, dit was echt uitstekend! Ook voorafgaand aan de grote dag hebben wij het contact met de eventmanager(s) als zeer prettig ervaren. Het was fijn dat ze zo flexibel waren en constant goed met ons meedachten. Wij zijn enorm blij dat we voor Kasteel de Hooge Vuursche hebben gekozen als trouwlocatie en komen graag nog een keer terug om in het hotel te overnachten!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Jo�l en Linda
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    | 29-10-2015

    Geweldig! Zijn super tevreden en zeer vriendelijk allemaal.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: mijnheer en mevrouw Oskam
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    L. de Bruijn | 24-10-2015

    Onze bruiloft was tot in de puntjes verzorgd en er werd ons veel uit handen genomen. De sfeer was uitstekend en al onze gasten hebben zich zeer vermaakt. Wat jammer was dat we voor ons diner geen keuze mogelijk was voor vlees/vis terwijl op de avond zelf dit ineens wel mogelijk was. De hotelkamers waren prachtig en zeer schoon. Helaas waren ze nog niet beschikbaar op de afgesproken tijd. Wij kunnen Kasteel Hooge Vuursche zeker aanraden!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Lex en Danielle
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    R. Driessen | 01-10-2015

    Omdat we twee kleine kinderen hebben, zochten we een locatie waar we konden trouwen, dineren, feesten en blijven slapen (en liefst ook nog ontbijten met zijn allen). Dit is absoluut gelukt op Kasteel de Hooge Vuursche! Hoewel we midden in de zomer trouwden, heeft het helaas de hele dag geregend. Het kasteel biedt echter voldoende ruimte om alles binnen te doen. Onze gasten waren onder de indruk vanaf het moment dat ze door de poort kwamen. De oprijlaan, de fonteinen, het uitgelichte kasteel, een plaatje. De zalen zijn erg mooi, de kamers comfortabel en het personeel is zeer professioneel. Wat ons betreft is Event Company & Kasteel de Hooge Vuursche een absolute aanrader.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Sasja & Robbert
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Silvia en Alexander | 29-09-2015

    Toen wij vorig jaar op een open dag het terrein van het kasteel op reden, waren wij eigenlijk al op slag verliefd op deze locatie. Vanaf het moment van het ontvangst op die dag zijn wij alle keren zeer goed te woord gestaan. Op onze mooiste dag ontbrak het dan ook werkelijk aan niets, het personeel is zeer kundig en waar nodig hulpvaardig en meedenkend. De dag zelf was net een sprookje, we hadden de mooiste dag van de week en hebben met onze gasten nog lang op het balkon en in de tuin kunnen vertoeven. We hebben genoten van de dag met de mensen die ons dierbaar zijn in een hele mooie en fijne omgeving. We vinden het gewoon jammer, dat we geen excuus meer hebben om even langs te gaan... want deze plek is voor ons heel bijzonder.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Alexander en Silvia
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    | 25-09-2015

    Erg mooie locatie en een top dag gehad! Vriendelijk en professioneel personeel en heerlijk eten! Er was goed nagedacht over de kleine details zoals in de kamer waar kleine kinderen sliepen (eten, luiers enz). We hebben genoten en zullen deze dag mede dankzij jullie nooit meer vergeten!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Petra & Vincent
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Nathalie Flens-Lopata | 22-09-2015

    De voorbereiding naar onze dag toe verliep heel goed. Communicatie verliep soepeltjes en er wordt goed met je meegedacht. Je merkt dat er ervaren mensen in het team zitten. Onze dag was onvergetelijk. We hebben vollop kunnen genieten en overal is over nagedacht. De service is erg netjes en de mederwerkers zijn super vriendelijk. Wij zijn super blij met onze keuze om Kasteel de Hooge Vuursche te nemen als onze trouwlocatie en zullen het zeker ook aanraden.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Nathalie en Erik,
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Bas Eenink | 21-09-2015

    De feestdag was uitmuntend, zeer complete verzorging, het ontbrak de gasten aan niets. De voorbereiding qua overleg en bereidheid tot meedenken was ook zeer goed, al met al een top-ervaring.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Bas en Inouchka
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    anoniem | 14-09-2015

    Super genoten; een belevenis!!!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Stephanie en Jos
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    | 10-09-2015

    Onze bruiloft hebben we gehouden in Kasteel de Hooge Vuursche. Het was werkelijk de mooiste dag van ons leven. De service was geweldig, hebben geen moment om iets hoeven vragen, en de locatie is oogstrelend. Onze gasten waren allen gekleed in black tie of gala wat het nog mooier maakte. Iedereen die aanwezig was ervaarde het als een waar sprookje. Tip: de Wedding Dj is een bekende van het kasteel en een uitstekende dj die met zijn verlichting de de danszaal spectaculair veranderd in de kleur/stijl/thema die je zelf wilt. Bedankt Alette en event company voor de goede verzorging voor-tijdens-en na onze bruiloft. We genieten nog na en zullen het nooit vergeten. Daniel en Venera

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Daniel en Venera
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Palmen | 05-09-2015

    We hebben ontzettend genoten van de dag. De service was fantastisch. Jullie wisten de service goed aan onze wensen aan te passen. We kunnen niets anders zeggen dan dat het een fantastische dag was. Heel erg ontspannen en gezellig. Dit kregen we ook terug te horen van onze gasten. We zullen jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen. Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag. Met vriendelijke groeten Martin en Esther Palmen

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Esther en Martin
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    M. Grice | 27-08-2015

    De locatie is absoluut prachtig. Het personeel is fantastisch, dit is zelfs onze gasten niet ontgaan. Wij hebben een geweldige dag gehad. Alles was voor ons tot op de puntjes verzorgd. Bedankt!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    | 25-08-2015

    Wij hebben een super fantastische dag beleefd, het kon niet beter en alles was echt tot in de puntjes geregeld! Helemaal TOP!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Simon en Paula
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Carien en Maurice | 19-08-2015

    Wij trouwden begin juli op Kasteel De Hooge Vuursche en het was een prachtige dag! Hoewel het extreem warm was in heel Nederland door een hittegolf en dit op Hooge Vuursche niet anders was, hebben we enorm genoten. De ceremonie in de zaal en taart & pro secco op het terras verliepen volledig naar wens. Het diner was uitmuntend en hierop hebben we ook veel positieve reacties over ontvangen van de gasten! Vervolgens gingen de voetjes van de vloer tijdens het feest onder leiding van DJ Kebstar en saxofonist Jeroen Kraaij (Saxojoe). Er werden, zonder dat dit was afgesproken, ijsjes geserveerd en elk uur kwam een meisje van de bediening een schoon servet brengen, echt super! Een gast merkte naderhand op: 'Het feest was elke zweetdruppel meer dan waard' :) Het ontbijt de volgende ochtend was goed verzorgd en een mooi moment om nog eens na te praten. Wij zullen nog lang met veel plezier terugkijken op deze fantastische dag!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Maurice en Carien
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    | 13-08-2015

    We hebben een geweldige dag gehad! Echt een sprookje. De service was geweldig. Het team heeft hun uiterste best gedaan om ons op alle gebieden van dienst te zijn. Echt goed personeel dat in kijn is metwat je verwacht op zo We hadden een betrokken salespersoon die meedacht, goede dagmanager die onze dag perfect begeleid heeft en de manager heeft buiten gewoon zich ingezet om vuurwerk voor ons mogelijk te maken. Er was altijd een snelle en professionele reactie. De locatie is prachtig en zeer goed onderhouden. Bedankt voor alles!!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Frank - Suzan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Danny & Ivanka | 12-08-2015

    Vanaf ons eerste bezoek werd eigenlijk al snel duidelijk dat we onze grote dag in Kasteel de Hooge Vuursche wilden gaan vieren. De gesprekken met de medewerkers van Kasteel de Hooge Vuursche verliepen vanaf dag één zeer leuk en het voelde goed om het 'uit handen te geven'. En ja er wordt door de lokatie heel veel uit handen genomen, allemaal erg goed en professioneel geregeld en dat zorgde er zeker voor dat we een fantastische dag hebben gehad. Ze bieden service met een hoofdletter S! Bedankt Event Company en ook zeker bedankt Marléne van Vliet voor het verzorgen van onze trouwdag, we hebben er enorm van genoten op een top lokatie!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Danny en Ivanka
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    van Zoest | 11-08-2015

    Een prachtige locatie, waar alles tot in de puntjes voor je geregeld wordt. Zeer professioneel personeel dat overal voor je klaar, maar nooit in de weg stond. Wij zijn echt heel erg blij dat we voor De Hooge Vuursche gekozen hebben.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Maurits en Marije
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Robert-Jan van de Waal | 01-08-2015

    Super, alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben een topdag gehad.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Robert-Jan en May
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Ailien Chuyen | 13-07-2015

    Het was een prachtige dag, alles was goed verzorgd.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Hans Constandse | 08-07-2015

    Voor ons als bruidspaar een perfecte dag waarbij zaken die niet goed gingen volledig aan ons voorbij zijn gegaan. Personeel was zeer hulpvaardig. Eten en drinken tijdens diner uitstekend evenals bediening. Onze ontvangst op het kasteel door Tom was prima en relaxed. Gedurende de middag was Tom (aanspreekpunt voor de ceremoniemeester die dag) niet altijd direct bereikbaar vermoedelijk vanwege een andere party op koetshuis maar 's avonds heeft hij alles perfect geregeld. Omdat er meer mensen bij de huwelijksceremonie waren dan verwacht en er direct extra stoelen geplaatst werden (keurig) hadden er wel meer glazen champagne klaar moeten staan na afloop. Over de contacten met Alette Geerts en andere contact personen zijn wij meer dan tevreden. Zeer professioneel door alles schriftelijk te bevestigen, direct de telefoon op te nemen altijd direct terug te bellen. Een top locatie.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    A. van Westreenen - Brouwer | 25-06-2015

    Na een vreselijke ervaring bij een andere locatie, kwamen wij daarna bij Kasteel de Hooge Vuursche uit. Wij hadden weer het volste vertrouwen erin dat onze bruiloft hier wel in goede handen was. Het was een zeer prettige samenwerking en alles was perfect geregeld. Wij hebben een fantastische dag gehad.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    DS | 21-06-2015

    We hebben, mede dankzij de professionaliteit van de medewerkers, een geweldige dag gehad op Kasteel Hooge Vuursche. Deze locatie staat bekend om de vele huwelijken die zij organiseren en je merkt daardoor dat ze aan ontzettend veel details denken die je zelf zou vergeten. Zo kwamen ze bij het diner met een extra groot servet voor de bruid. Dat is echt meedenken!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Willem en Denise
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    anika | 13-06-2015

    We hebben een top dag gehad! Goede service en de dag is vlekkeloos verlopen doordat we tijdens de detailbespreking goede afspraken hebben gemaakt. Echt een aanrader, een top locatie!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Mario en Anika
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Van de Donk | 01-06-2015

    Wij hebben de dag van ons leven gehad! Alle medewerkers zijn zeer professioneel en vriendelijk. Zijn ook voor de grote dag altijd goed en snel te woord gestaan. De dag was perfect geregeld, ook zodat onze ceremoniemeester weinig hoefde te doen. Eten en drinken was er ook in overvloed en allemaal hoge kwaliteit! Al met al de dag van onze dromen!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Danielle en Frans
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Jessica van der Linden - Trappel | 19-05-2015

    Wij hebben een onvergetelijke dag gehad..! Op een top locatie met super goede service..! Van begin tot het eind..! een super dag om nooit te vergeten..! Het was echt een sprookje..!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Addy en Jessica
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Timo & Eefje | 26-04-2015

    Wij hebben een fantastische dag gehad, waarop alles verliep zoals wij dat voor ogen hadden! Het contact in het voortraject was erg prettig, al onze vragen werden telkens helder en duidelijk beantwoord. Door de goede afspraken vooraf verliep het op de dag zelf gesmeerd! Het personeel en de party manager zijn erg professioneel! Als je een prachtige locatie zoekt waar ze weten wat ze doen zodat jij onbezorgd kunt genieten, dan zit je hier goed!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Timo en Eefje
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Ramón van Garderen | 26-04-2015

    Alles was goed geregeld. Alle details uit de besprekingen zijn op de dag zelf goed uitgewerkt.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Wendy en Ramon
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Wendy Neeskens | 16-04-2015

    Wij zijn op 14 augustus 2014 getrouwd op het prachtige Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. We hebben een onvergetelijke dag gehad, een prachtige en romantische locatie met alles erop en aan! Alles was tot in de puntjes verzorgd en het personeel waren wij ook heel erg tevreden over. Onze gasten waren ook tevreden en zeer positief te spreken over deze locatie. De trouwzaal is prachtig en het eten uitstekend! Een hele bijzondere locatie om elkaar het JA-woord te geven. Wij zullen vaak aan deze mooie dag terug denken! Bedankt voor deze onvergetelijke dag. Mike, Wendy & Tim

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Mike en Wendy
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Jeffrey en Elice Ridder | 25-11-2014

    Onze bruiloft was mede dankzij jullie helemaal top! Wij kregen voor tijdens en na de bruiloft echt het gevoel dat wij speciaal waren en alle aandacht naar ons ging en dat vind ik heel knap voor een lokatie die zo veel bruiloften en feesten in een jaar verzorgd. Wij zijn 24 okt 2014 s'avonds om 19.00 getrouwd. Om 15.00 konden we onze kamers in om 16.00 een heerlijke BBQ daarna getrouwd, geproost, taart gegeten en daarna was het knalfeest! De sfeer was perfect, het eten was heerlijk en het personeel heel aardig en hebben goed voor ons gezorgd. En dat we met zo veel personen konden blijven slapen was ook helemaal super! Zo hebben we echt kunnen genieten van het hele kasteel! En toen we smorgens brakjes naar beneden kwamen voor het heerlijke ontbijt was de feesthal al weer spik en span! Onze gasten vonden het ook een hele belevenis! Ontzettend bedankt voor deze mooie herinnering!!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Elice & Jeffrey
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Eric & Marjolein | 02-11-2014

    Wij hebben een geweldige bruiloft gehad in kasteel De Hooge Vuursche. Het personeel was professioneel en zeer goed georganiseerd. De hapjes en het diner waren heerlijk. Wij willen de complimenten doorgeven welke onze gasten uitspraken voor de locatie en de bediening. Wij hebben met enkele gasten overnacht in het kasteel en ook hier was alles tot in de puntjes verzorgt, net als het ontbijt de volgende morgen. Via deze weg willen wij iedereen van kasteel De Hooge Vuursche hartelijk bedanken, mede door jullie hebben wij een onvergetelijke dag gehad.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Loman feenstra | 07-10-2014

    Van het begin tot het eind in een woord geweldig, na een jaar waren er wat dingen vaag geworden hebben gebeld en konden gelijk een afspraak maken om het nog een te bezichtigen en onze vragen door te spreken. De dames waren alleraardigst, het overige personeel aller vriendelijkst we hebben genoten vanaf de eerste seconde tot de volgende morgen bij het ontbijt dus tot de laatste seconde. Jullie hebben ons feest echt tot een prachtig feest gemaakt BEDANKT. Oja een puntje ter verbetering in de danszaal was het nogal warm, misschien een airco, want de deuren achter de band mochten niet open ivm lawaai, dat is natuurlijk te begrijpen maar dan moet er wel iets anders geregeld kunnen worden.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Robbert en Chantal
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Veldman | 13-09-2014

    Op 15 augustus 2014 zijn wij in Kasteel De Hooge Vuursche getrouwd. Wij hebben de locatie via internet gevonden en toen we er voor het eerst het landgoed opreden waren we meteen verkocht! De klassieke uitstraling van buiten in combinatie met het strakke, hippe en warme interieur sprak ons erg aan. Na het eerste gesprek (en de offerte) was de keuze snel gemaakt. De communicatie tijdens het voortraject hebben we als snel en prettig ervaren. De dag zelf was (ondanks een uurtje regen) perfect. De service was zeer goed, er was voldoende ervaren en flexibel personeel aanwezig en de partymanager als aanspreekpunt is een uitstekende werkwijze. Ons drie-gangen diner met amuse was boven verwachting. Voorproeven is helaas niet mogelijk maar blijkt ook zeker niet nodig. Wij zouden deze locatie bij alle toekomstige bruidsparen aanraden!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Ronald en Astrid
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Fam Westendorp | 11-09-2014

    Dankzij jullie service en de prachtige locatie als achtergrond is onze bruiloft echt een fantastische dag geworden. Bedankt daarvoor en onze complimenten aan alle medewerkers van die dag. Robbert & Angela

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Robbert en Angela
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Natasja Naron | 09-08-2014

    Een trouwdag heb je maar 1 keer in je leven en daarom wilden we het graag super geregeld hebben. Mede dankzij deze prachtige locatie, heerlijk eten & drinken en hoge service is dat helemaal gelukt. Het is een fantastische en onvergetelijke dag voor ons geweest.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Ferry en Natasja
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Ilse van Es | 07-08-2014

    Hoi hoi, Op 10 juli 2014 zijn wij getrouwd op Kasteel De Hooge Vuursche. We begonnen met een lunch (buffet) echt overweldigend en goed verzorgd. Na het maken van de foto's volgenden de wettelijke als de kerkelijke inzegening. Hierna de receptie en als afsluiting een diner. De service en de klantvriendelijkheid zijn echt super goed. Ze doen er echt alles aan om je de dag van je leven te geven. Het eten is er ook echt heerlijk. Kortom.....een echte aanrader!! Groetjes Sander en Ilse van Es

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Ilse en Sander
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Pourahmad-Dubbers | 06-08-2014

    We hebben een fantastische bruiloft gehad op Kasteel de Hooge Vuursche afgelopen zaterdag. Prachtige locatie, zeer goede service , zeer attent en vriendelijk personeel. Organisatie zat perfect in elkaar, kortom we kunnen het iedereen aanraden!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Sohrab en Melanie
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Roxanne | 30-07-2014

    Wij hebben een onvergetelijke bruiloft gehad! De locatie, het eten en de sfeer waren allemaal super goed! Alles is probleemloos verlopen dankzij de uitstekende zorgen van de party manager en het personeel. Al onze gasten waren zeer enthousiast en we hebben veel complimenten gehad over de mooie locatie.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Ricardo en Roxanne
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Cynthia | 16-07-2014

    Wij hebben onze bruiloft op het kasteel gehouden, en echt een geweldige dag gehad! Naast een prachtig mooie locatie is de service en alles op de locatie geweldig geregeld. Zelf had ik nog een beetje een verwarrend beeld over hoe alles eruit zou zien, maar alles was prachtig neergezet. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We hebben ons die dag nergens zorgen over hoeven maken en vooral van alles genoten. Van het eten tot de presentatie en de service alles was geweldig, en de dag was zo voorbij helaas. De hotel kamers zijn ook prachtig, en de bedden liggen heerlijk! De jacuzzi in de bruidssuite is ook een echte aanrader.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Bas en Cynthia
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    M.J. van der Kerff | 02-07-2014

    De voorbereidingen, communicatie en uitvoering van onze trouwdag was fantastisch. We werden goed op de hoogte gehouden vooraf en als we vragen hadden werden deze binnen een aantal dagen beantwoord. Op de dag zelf was de service op het kasteel perfect. Alles verliep volgens plan, er werd gezorgd dat iedereen genoeg te eten en te drinken had en werd er rekening gehouden met speeches zodat ook dat allemaal goed verliep. Event company en Kasteel Hooge Vuursche zal ik zeker, 100%, aanraden aan iedereen als een prachtige feestdag wil hebben.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Bjorn en Marieke
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Bart & Miriam | 01-07-2014

    ontzettend fijne dag gehad, alles was goed geregeld. complimenten voor alle medewerkers. de samenwerking ging ook erg fijn!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Miriam en Bart
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    saskia en ramon | 27-05-2014

    24 mei 2014 zijn wij getrouwd op kasteel de hooge vuursche. Niet alleen 24 mei maar heel het weekend zijn wij hier geweest met al onze daggasten. In 1 woord grandioos!! De service was perfect. Leuke, spontane mensen die al onze wensen waar hebben gemaakt. Van culinair eten tot een broodje pindakaas met hagelslag. Niets was te veel. Ook de feestavond is verlopen zoals wij gehoopt hadden. Geen glas was leeg en de gasten hoefden maar te vragen en het werd geregeld. Zeker een aanrader voor een ongedwongen en supergezellig feest!!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Ramon en Saskia
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Jelmer en Yvon | 23-05-2014

    We vonden de organisatie ontzettend professioneel en prettig, waardoor we echt een zorgeloze dag konden hebben. De medewerkers dachten niet alleen mee maar ook dachten ze vooruit. Kortom, we hebben een ontzettend geslaagde dag gehad en hadden ons feest niet ergens anders willen doen.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Nadia en Stefan | 18-05-2014

    We zijn op 7 mei getrouwd in kasteel Hooge Vuursche. Alles was tot in de puntjes geregeld en het personeel heeft meegeholpen aan een onvergetelijke dag. De locatie is prachtig en absoluut een aanrader. Alles kon en alles was mogelijk. Door de spanning van de dag hadden we niet veel honger, maar de hapjes die we aten waren heerlijk!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Stefan en Nadia
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    J. van Hooijdonk, Zoetermeer | 10-05-2014

    We hebben hier onze bruiloft gehad, en we hebben een topdag gehad. Vriendelijk en professioneel personeel, fantasch lekker diner, ontbijt prima in order, kamers zijn prachtig. Een aanrader!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    John Man | 30-04-2014

    Alles was heel profesioneel aangepakt en vooral complimenten aan Jolien (de aanspreekpunt voor ons) Elke detail werd goed uitgevoerd waar wij niet aan gedacht hadden of konden weten. Dus de begeleiding was uitstekend en alles verliep voorspoedig. De rest van van de staff was behulpzaam en erg attent om alles goed te laten verlopen.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: John en Josephine
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Familie De Bijl | 20-04-2014

    Trouwen op Hooge Vuursche: een prima keuze waar we geen spijt van hebben gehad. Alles tot in de puntjes verzorgd, zeer klantvriendelijk en op de trouwdag liep alles als een sprookje. Het is dat we niet nog eens willen trouwen, maar anders zouden we weer voor Hooge Vuursche kiezen!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Vincent en Karen
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Barry & Tessa Oorbeek | 07-04-2014

    Fantastisch, een team professionals die mede onze dag hebben gemaakt!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Barry en tessa
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Maaike Poort | 05-04-2014

    De locatie (Hooge Vuursche in Baarn) is echt geweldig mooi! Het eten is voortreffelijk en we hebben van onze gasten alleen maar oh's en ah's ontvangen. Ondanks dat onze contactpersonen bij Event Company meerdere malen gewijzigd zijn, waren alle zaken door het bedrijf en haar medewerkers toch goed overgedragen en hebben we geen hinder daarvan ondervonden. De medewerkers die ingezet zijn gedurende de dag hebben aan alles gedacht en ons ook ondersteund toen ik niet lekker werd gedurende de avond. Onze complimenten en we raden jullie zeker aan, mochten kennissen in de toekomst gebruik willen maken van één van jullie locaties!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Maaike en Bart
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Robin | 24-03-2014

    Wij hebben een onvergetelijke dag gehad! Het had van ons nog veel langer mogen duren. De dag vloog voorbij helaas! De volgende ochtend ook heerlijk ontbeten. Als het kon zouden we het zeker nog een keer over willen doen!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Robin
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie

Bekijk de foto's en films

61

Wij hebben om u alvast sfeer te laten proeven foto's en films op de site gezet van huwelijken op onze locaties

Foto's en Films