Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Meetinglocaties in het groen
  • Volledig geregeld door enthousiast team
  • Dichtbij snelweg en gratis parkeren
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

5 geheimen van georganiseerd werken

U kent ze wel… die mensen die alles voor elkaar lijken te hebben op het werk. Ze denken aan alles, weten alles en komen nooit onvoorbereid aan op een vergadering. Deze mensen weten als geen ander hoe zij het beste hun werk kunnen organiseren. Benieuwd naar hoe zij dit doen? Hier zijn de 5 geheimen van georganiseerd werken.

1. Schrijven, schrijven, schrijven…
‘Ik onthoud het wel, dat hoef ik niet op te schrijven…’ is een van de grootste leugens die u tegen uzelf vertelt. Verjaardagen, vergaderingen, werkuitjes, telefoonnummers: schrijf ALLES op. Mensen zullen versteld staan hoeveel u weet en hoe georganiseerd u bent. Zorg dus dat u altijd pen en papier, uw telefoon of iets anders bij u hebt waardoor u altijd belangrijke informatie voor handen hebt.

2. Plan zoveel mogelijk.
Plannen is een van de belangrijkste dingen bij georganiseerd werken. U wilt namelijk geen tijd verspillen en zo productief mogelijk te werk gaan. Veel mensen maken gebruik van planners waarbij U precies uw dag/week kan inplannen, dit is de perfecte manier om georganiseerd te werken. Als u weet wat u op een dag allemaal af wilt hebben of wilt bereiken, dan kan het plannen beginnen!

3. Wees niet te perfectionistisch.
Perfectionisme is vaak een goede eigenschap, toch kan het ook goed zijn om genoegen te nemen met ‘oké’. Hoe langer u aan iets zit, hoe minder u aan andere dingen op uw ‘To Do-lijstje’ toekomt. Voor u het weet stapelt het werk zich steeds verder op en ziet u door de bomen het bos niet meer.

4. Zorg voor een georganiseerde werkplek.
Hoe kan u georganiseerd werken als uw werkplek niet geordend is? Dat kan niet! U hebt een overzichtelijke werkplek nodig en dit krijg u door alles een plekje te geven. Alle papieren bij elkaar, uw schrijfblok op uw bureau en de administratiemappen in de juiste volgorde. Ook is het goed om regelmatig op te ruimen en dingen weg te gooien als dat nodig is.

5. Uitstellen is verleden tijd.
Soms komen er taken met spoed onverwachts op uw bureau terecht. Hoe vol uw planning ook is, uitstellen wordt niet geaccepteerd. Zorg dat er altijd een plekje vrij is voor dit soort onverwachte werkzaamheden, schrijf op wat u allemaal moet doen en begin zo snel mogelijk.

Een organisatie kan veel baat hebben bij regelmatig extern vergaderen. De concentratie van deelnemers wordt bijvoorbeeld minder snel verstoord door collega’s. Bovendien voelen deelnemers zich extra gewaardeerd doordat zij ervaren dat er in ze wordt geïnvesteerd. Bent u van plan om volgend jaar te vergaderen op locatie, plan dan nu alvast uw meeting bij ons in.

Feestarrangement

Hieronder kunt u de dinermogelijkheden downloaden die binnen het arrangement vallen.

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam